lauantai 18. helmikuuta 2017

Tiskipöytä

Tein Huvikumpuun tiskipöydän.
Materiaaleina ovat MDF-levy, ohut vaneri, pienet askartelulaatat ja korunosat. "Vahakangas" on tehty (T-paidan siirtokuva-arkeille) tulostetusta kuvasta ja silitetty kankaalle.Hankin tämän sahan viimeinkin ja jotain piti päästä harjoittelemaan.
Ja täytyy sanoa - on kyllä näppärä laite!😊Mies teki minulle oman sahauspaikan 💓Dolls House World -lehdessä näin kuvan kivannäköisestä tiskipöydästä ja tällaista lähdin kokeilemaan.Liimausten kuivuessa suunnittelin kaakeleita.Maalia pintaan. Maalasin myös tehdasvalmiin astiankuivaustelineen vanhemmaksi.Kaakelipalat liimattuina.Liimasin pöytään "vahakankaan". Hanan tein fimosta ja korunosista.
Pöydän sivulle askartelin pyyheliinan naulakkoon.
Kokeilin tehdä kartongista kuivauskipon aterimille, kun malli oli sopivasti keittiössä. Hmm. -vaatii kyllä hieman lisää tuotekehittelyä, eikä kestä kovin läheltä tarkastelua, mutta kelpuutan nyt Huvikumpuun.

4 kommenttia:

 1. Todella hyvin onnistunut, vahakangas on nätti ja minusta tuo kuivauskippokin ihan aidonnäköinen!

  VastaaPoista
 2. Oi kuinka ihana tiskipöydästä tuli. Oikein Huvikumpumainen. Kauniit värikkäät laatat ovat piste "I:n" päälle, eikä kuivauskipossa ole mitään vikaa, ihan esikuvansa näköinen <3 <3

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka hieno tiskipöytä! <3

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kommenteistanne, lämmittävät mieltä! :)

  VastaaPoista