torstai 17. tammikuuta 2013

Mummonmökki

Lapsuudenaikainen nukkekoti on ollut työn alla muuttumassa mummonmökiksi. Alunperin talo oli umpinainen, ainoastaan katon sai irti. Sahasin etuseinän kahteen kappaleeseen. Sisä- ja ulkoseinät on päällystetty Bilteman tikuilla, sisäseinät vielä tapetoitu, ulkoseiniin lisätty bambutabletista suikaleita. Seinät on maalattu askartelumaalilla, joka on tummemman väristä mitä kuva kertoo.
 Koko paketti oli kasattavana miesystävälläni, hän teki myös sokkelin,koska alkuperäinen oli väärän kokoinen ja aika huonokuntoinenkin. Lisäksi hän teki lattian Bt:n tikuista. Katon hän päällysti portaiden liukuestetarralla. Itse tein sisäkattöön kangaspäällysteen. Oven olen tehnyt itse. Kaveri yllätti myös tekemällä piha-alustan mökille, mikä onkin aivan ihanaa, nyt saan tehdyksi pihaan kukkapenkkejäkin :) Tästä on hyvä jatkaa! :)
Tällaisen yllätyksen sain viikonloppuna, sopii täydellisesti mummonmökin pihalle <3

8 kommenttia:

 1. Onpa hieno! Minkä kokoinen tämä on?

  VastaaPoista
 2. Koristekaivon korkeus on 7,5 cm.

  VastaaPoista
 3. Kaverisi on oikea aarre!

  VastaaPoista
 4. Olikos tämä se sama joka teki niitä kangaspuita? Vielä ihanampi!

  VastaaPoista
 5. Kyllä sama kaveri :) Ja hän teki myös saunanlauteet tässä yksi ilta, täytynee laittaa kuvia niistäkin. Eihän tässä ehdi itse tekemään kohta mitään,kun valmiina saadaan. Mutta niin kiitollinen olen hänelle että ihan hihkun ilosta :)

  VastaaPoista
 6. Oi miten se on söpö mökki ja toi pikkuruinen kaivo,ihana!

  VastaaPoista
 7. Onpa sinulla aarteita :) Talo näyttää juuri siltä miltä pitääkin.

  VastaaPoista